folder langs kunst in kanaal ligt klaar

Cult Raalte heeft een informatieve folder gemaakt met daarin een prachtige fiets- en wandelroute langs de kunstinstallaties die in het Overijssels kanaal tussen Raalte en Heeten liggen. De route is speciaal uitgezet voor het 150 jarig bestaan van het Overijssels Kanaal.

De folder ligt voor het publiek klaar bij landgoed Groot Zwaaftink, waar op iedere vrijdag en zondag de kanaalexpositie Muj Kiekn te bezichtigen is, maar ook de VVV’s van Raalte en Deventer en hotel De Zwaan zijn plekken waar je de folder kunt afhalen.

Nu wil het feit dat zondag om 11.00 uur de film ‘Het Langste Lente Licht’ in première gaat bij Muj Kiekn. Dat lijkt ons een mooie gelegenheid die folder te gebruiken om bij Muj Kiekn te komen of om er daar juist een mee te nemen, om vandaar de kunstroute te wandelen of te fietsen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.