flip jonkman is zorgelijk over lentheweg

Fietsliefhebber Flip Jonkman maakt zich ernstig zorgen over de Lentheweg in Heino. En dat doet hij al een hele poos. “Jaren geleden is het al een programmaonderdeel geweest op de toenmalige Heinose Kabel TV. Echter, de situatie van toen is de situatie van nu.”

“Twee parkeerplaatsen belemmeren nog steeds de ‘oversteek’ naar de Lentheweg”, vervolgt de Heinoër. “Op een doordeweekse dag zijn beide parkeerplaatsen logischerwijs bezet. Dus de overtreding is snel gemaakt: Fietsen op de rijbaan! Per fiets de Lentheweg bereiken is namelijk absoluut niet mogelijk.”

Dat moet nu echt veranderen, vindt Jonkman – die zich op onze site al meerdere malen bezorgd heeft uitgelaten over het wel en wee van fietsers en fietspaden in Salland. “Maar, je kunt schrijven wat je wilt, de situatie blijft intact. Misschien wordt de politiek eindelijk eens wakker! Met de nieuwe burgemeester aan het roer heb ik er alle vertrouwen in.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.