flinke buikschuivers op broeklanderfeest

Een paar dappere mannen durfden het afgelopen zaterdag aan om zich op de buikschuifbaan van het Broeklanderfeest te laten. De baan stond voor Café de Hoppe zodat er vanaf het terras een mooi uitzicht op het spektakel was.

Vanwege het afwisselende weer was er niet veel animo voor een verfrissende duik, maar er waren wel toeschouwers genoeg. Genietend van een biertje en natuurlijk luid aanmoedigend onder het motto ‘zij liever dan ik’. Marcel Grolleman, één van de moedige mannen: “Prachtig, maar wel erg vermoeiend. Doe mij nog maar een biertje.” En natuurlijk kon de eigenaar van het café, Berry Broekhof, er ook wat van.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.