feest lierderholthuis daverend succes

Raalter burgemeesters starten altijd in het voorjaar. Ze openen dan een paar maanden achtereen alle dorpsfeesten. Aan het eind van de zomer kennen ze de gemeente dan als hun broekzak. Zoon heeft dit weekend Lierderholthuis leren kennen. Hij deed de opening van het feestweekend en heeft zich vast de ogen uitgekeken.

Het verhaal gaat zelfs dat ze volgend jaar de koningin naar Lierderholthuis willen halen. Die is aan oud Hollandse spelletjes gewend en zal blij zijn te zien met welk enthousiasme ze zich daar in Lierderholthuis aan overgeven. Van Spiekerpoepen tot 1 van de 8, met tussendoor van die spelletjes dat je een voorwerp in de hals achter je kleding laat glijden die er dan onder aan de broekspijpen weer uit moet komen. Als je de foto’s van Theo Keizer ziet, was het lachen, gieren en brullen geblazen.

Het gebeurde dit jaar allemaal in het teken van de jaren zeventig. Dus stonden Luv, Abba, Status Quo en Alice Cooper op het Toppoppodium tijdens de ‘Top of Lierderholthuis’. Dus was ook de zeskamp weer van stal gehaald. Dus was er zelfs een heuse marmottenrace.

Maar er was ook aandacht voor de gelovige kant van de zaak. Hoewel, er zaten ook wat hippies in de kerk en het altaar was van stro. Dat weerhield pastoor Mijnhout niet er een serieuze eucharistieviering van te maken, met als afsluiting een ‘rondje om de kerk’, dwars door het maïsland.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.