expositie ria meijerink bij swaenewoerd

Woonzorgcentrum Swaenewoerd in Raalte is van 1 juli tot 30 september toneel van een expositie van Ria Meijerink-Kruimink. Dagelijks kun je haar aquarellen tussen 10.00 en 16.00 uur bezichtigen aan de Zwanenwoerd 1. Voor meer informatie over Swaenewoerd of Zorggroep Raalte kijk je op staging2.zorggroepraalte.nl .

Ria Meijerink schildert al ruim twintig jaar. Eerst bij de Raalter Kunstkring, maar later is ze individueel verder gegaan. Schilderen is voor haar een fijne tijdsbesteding en ze doet het dan ook met volle overgave. Ook volgt Ria nog regelmatig lessen bij particuliere docenten. Bijzonder aan haar werk is de variatie in de onderwerpen. Ze schildert van alles, zoals bloemen, dieren, personen en stillevens.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.