een terrasje pakken op naar zwolle

Wie deze zomer lekker een terrasje wil pakken kan het beste naar Zwolle gaan. Het Talamini-terras in Zwolle scoort namelijk een vierde plek in de Misset Horeca Terras Top-100 en verder staat de Hanzestad met nog een terras bij de eerste honderd. Opmerkelijk is dat geen enkel terras uit Salland bij de best gewaardeerde terrassen van Nederland zit.

Sterker nog: Er is ook een lijst met kanshebbers voor de Top-100 en ook daar zitten maar bar weinig terrasjes uit onze regio bij. We zien alleen Restaurant De Zon in Ommen, Eetcafe De Driesprong in Lemele en Restaurant Nieuw Hancate in Hellendoorn.

Elders in Overijssel wordt er beter gescoord dan in Salland. Zo staan er twee terrassen uit deze provincie in de top tien. In de top honderd staan nog acht andere terrassen uit Overijssel. In totaal werden 300 terrassen door het hele land beoordeeld op de verzorging van het terras en de bediening.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.