echtpaar uit lemelerveld vijftig jaar gelukkig

Op 16 juli 1958 gaven ze elkaar het jawoord en sinds die tijd is er natuurlijk veel veranderd.

Jan zette toen de boerderij van zijn ouders voort. De agrarische sector is voortdurend aan verandering onderhevig en anno 2008 zijn er nog maar enkele boerderijen in Dalmsholte in bedrijf. De boerderij van de familie Hulsink kreeg weer een ander aanzien toen hún schoonzoon het bedrijf omzette in een boomkwekerij.

Jan en Hendrikje (beide 79 jaar oud) bewonen een gedeelte van de boerderij en maken zich verdienstelijk in de kwekerij. Ze houden van fietsen en dat is mooi rond Lemelerveld, want daar heb je een prachtige natuur. Het echtpaar kreeg twee kinderen en die gaan er samen met familie, kennissen en buren voor zorgen dat 16 juli 2008 een feestelijke dag wordt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.