Home / archiefcentraal / duitse bus glijdt in greppel op centsweg

duitse bus glijdt in greppel op centsweg

Een grote touringcar vol met Duitse kinderen is dinsdag in de greppel beland op de Centsweg in Heino. De bus was op weg naar Summercamp de Schaarshoek, maar moest door groenwerkzaamheden op de Stationsweg omrijden via de smalle Centsweg. En dat verliep dus niet vlekkeloos.

Gewonden vielen er gelukkig niet. De kinderen moesten het laatste stukje te voet afleggen en de buschauffeurs bleven met de gestrande bus achter. Echter niet alleen, want de nodige hulp stroomde snel toe. Ook onze collega’s van NuHeino.nl waren snel ter plaatse en zagen dat er allereerst met een krik geprobeerd werd om de bus weer op de weg te krijgen. Maar na enige tijd bleek dat er toch groter materieel aan te pas moest komen. Uiteindelijk werden twee shovels van Hoogeboom ingeschakeld om de touringcar uit de greppel te trekken.

Lees ook

Hoofdrijbaan N340 dik drie weken afgesloten

ZWOLLE – Van vrijdag 6 tot en met maandag 30 augustus wordt de N340 tussen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.