duitse bus glijdt in greppel op centsweg

Een grote touringcar vol met Duitse kinderen is dinsdag in de greppel beland op de Centsweg in Heino. De bus was op weg naar Summercamp de Schaarshoek, maar moest door groenwerkzaamheden op de Stationsweg omrijden via de smalle Centsweg. En dat verliep dus niet vlekkeloos.

Gewonden vielen er gelukkig niet. De kinderen moesten het laatste stukje te voet afleggen en de buschauffeurs bleven met de gestrande bus achter. Echter niet alleen, want de nodige hulp stroomde snel toe. Ook onze collega’s van NuHeino.nl waren snel ter plaatse en zagen dat er allereerst met een krik geprobeerd werd om de bus weer op de weg te krijgen. Maar na enige tijd bleek dat er toch groter materieel aan te pas moest komen. Uiteindelijk werden twee shovels van Hoogeboom ingeschakeld om de touringcar uit de greppel te trekken.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.