druk weekeinde voor maaike en maaike

De Raaltenaren Maaike Heethaar en Maaike Jansen zijn komend weekend allebei in het Overijsselse Geesteren te bewonderen. Maaike Heethaar, Miss Overijssel, is er vrijdag en zaterdag voor de finale van ‘Toppers te Paard’ van RTV Oost, terwijl Maaike Jansen – winnares van So You Wannabe A Popstar 2007 – zowel op zaterdag als zondag een optreden verzorgt.

Op het terrein van Erve Maathuis in Geesteren wordt zaterdag 12 juli bepaald wie de Team Trophy mee naar huis neemt en wie de individuele finale wint bij ‘Toppers te Paard’. Maaike Heethaar begon voortreffelijk, maar is inmiddels naar een derde plek gezakt, achter Jan Riesewijk en Gert-Jan Oplaat. Met haar team Riwald BV staat ze tevens op een derde plaats, in dat geval direct de laatste plaats. Voor uitgebreide rangen en standen en het programma van dit weekend klik je hier.

Rond Maaike Jansen lijkt het wat stil, maar dit is slechts schijn. Ze is namelijk net terug in Nederland na een reeks optredens in het buitenland. Zo heeft ze in Frankrijk en Monaco gezongen. Daarnaast heeft ze onlangs in Zaal Bruins in Saasveld voor het goede doel Stichting Matthijs haar nummers ter gehore gebracht. In Walibi World deed ze dat voor Stichting KiKa.

Zaterdag is Geesteren aan de beurt. Het optreden voor het grote publiek is zaterdagnacht om 00.00 uur. Op zondag gaat de jonge Raaltese een aantal nummers vertolken in de VIP-hospitality.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.