droomfeest lemelerveld viert eerste lustrum

Tijdens de Feestweek Lemelerveld wordt op woensdagmiddag 6 augustus het eerste lustrum gevierd van het ‘Lenferink Droomfeest’. Het droomfeest is een muzikale middag voor mensen met een verstandelijke beperking. Landelijk bekende artiesten leveren hieraan hun bijdrage.

Dit jaar staan Patrick!, Stef Ekkel en Havenzager Henk Pleket op het podium. De presentatie is in handen van het duo ‘Het Einde’. Vanzelfsprekend opent Bloaskapel De Heuijschudders om 14.00 uur dit bal. Toegang voor het Lenferink Droomfeest is gratis en uitsluitend voor mensen met een verstandelijke beperking. Toegangskaarten kunnen worden aangevraagd bij Randolf van Oene door een mail te sturen naar randolf@oetra.tmfweb.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.