dogs on the catwalk in heino op herhaling

Binnen de Hof van Rakhorst-commissie van de Heinose Pompdagen ontstond vorig jaar het idee om ‘iets’ met huisdieren te organiseren. Dit idee resulteerde in de eerste editie van ‘Dogs on the catwalk’, een parade van Heinose hondenbezitters en hun huisdier, die zich in een verrassend outfit hulden.

De eerste editie was een groot succes met een subliem deelnemersveld, bestaande uit zowel eenlingen als teams zoals vader en dochter, vriendinnen en zussen. Bijzondere uitdossingen bestormden de catwalk, bijvoorbeeld een baasje met hond beiden in een balletjurkje. Of twee Duitse herders verkleed als koe of een Jack Russel die evenals zijn baasje was uitgedost in een westernoutfit met zelfs een cowboyhoedje op zijn koppie!

Gezien het grote succes van 2007 is dit onderdeel voor de Pompdagen 2008 opnieuw in het programma voor de Hof van Rakhorst opgenomen op donderdag 21 augustus. Net als vorig jaar krijgt iedere deelnemer een passende beloning en zal de jury een top drie bekendmaken. Het publiek krijgt weer de mogelijkheid een publieksprijs toe te kennen aan de mooiste, beste, grappigste en/of origineelste baas-met-hond.

Verder kent de tweede editie van ‘Dogs on the catwalk’ enkele kleine wijzigingen. Zo is het dit jaar mogelijk om je eigen muziek mee te nemen, die aansluit bij je uitdossing. Verder zal het podium worden verhoogd, zodat ook de allerkleinste honden goed zichtbaar zijn. Alle deelnemers kunnen zich vóór 15 augustus aanmelden bij Jikke Bosch (0572-393558) of bij Jolande Bosch (0572-360629).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.