deventer boekenmarkt grootste van europa

In Deventer wordt zondag 3 augustus alweer de twintigste editie van de Deventer Boekenmarkt gehouden. Met in totaal 878 kramen is de Deventer Boekenmarkt uitgegroeid tot de grootste van Europa.

De Deventer Boekenmarkt vindt jaarlijks plaats op de eerste zondag in augustus en wordt bezocht door ruim 125.000 personen. De markt begint officieel om 9.30 uur en duurt tot 17.30 uur. Ter gelegenheid van de twintigste editie vinden er speciale jubileumactiviteiten plaats, waaronder de tentoonstelling ‘Verborgen Schoonheid’. Het aanbod varieert verder weer van kinderboeken tot poëzie, van literatuur tot strips, van kunst tot topografie.

De vele boekenkramen in combinatie met rivier de IJssel, de historische binnenstad, monumentale stadspleinen en de gezellige terrassen maken de Deventer Boekenmarkt tot een uniek evenement. Er is een uitgebreid programma met muziek, kunst, exposities, speciale jubileumactiviteiten en tal van culturele activiteiten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.