Home / archiefcentraal / de plas decor voor kinderrommelmarkt

de plas decor voor kinderrommelmarkt

Op De Plas in Raalte wordt zaterdag 26 juli weer een kinderrommelmarkt gehouden. De organisatie is in handen van de VVV/ANWB Raalte. Kinderen tot 12 jaar kunnen op de markt hun overtollige speelgoed kwijt en een extra zakcentje verdienen.

De kinderrommelmarkt duurt van 9.30 tot 13.00 uur. De kaartverkoop is inmiddels gestart. De kosten bedragen 2,50 euro per plaats. Dit is inclusief een ijsje. Na de rommelmarkt van zaterdag 26 juli is de eerstvolgende op zaterdag 23 augustus. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de VVV/ANWB Raalte: 0572-352406.

Lees ook

Concert More Music Orkest in Okkenbroek

REGIO – Het More Music Orkest verzorgt op zaterdag 16 november een najaarsconcert in zaal …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.