centrum van raalte is alles behalve schoon

“De kwestie heeft in ieder geval onze aandacht, en we kijken naar een oplossing. Bijvoorbeeld om zaterdagavond de prullenbakken al te legen”, aldus de afdeling Communicatie van de gemeente Raalte naar aanleiding van klachten over een smerig centrum vorig weekend. Dit weekend is het weer raak, aldus bewoners van het centrum. Bertus reageerde zondagmorgen al mooi op tijd: Het is nog steeds een zooitje.

Salland Centraal nam zelf even een kijkje. Inderdaad. Schoon is anders. Overal ligt wel wat troep en vrijwel alle prullenbakken puilen uit. Niet alleen op de Grote Markt, maar in het hele centrum van Raalte. “En dat allemaal ondanks dat het zaterdagmiddag absoluut geen terrasweer was”, geeft Bertus ook aan. Zondag is het heel wat beter weer. Als de terrassen in het centrum vol komen te zitten, moet het toch eigenlijk schoon zijn?

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.