broekland sluit weekend geheel in stijl af

Maandag is er een einde gekomen aan het Broeklanderfeest. Het waren vier prachtige dagen, waarbij alleen het weer af en toe niet mee wilde werken. Heel Broekland – en vele mensen uit de wijde omgeving – was in de ban van het dorpsfeest.

Dat merkte je niet alleen aan de belangstelling van het feest zelf, maar ook aan de manier waarop verschillende huizen in het dorp waren versierd. Burgemeester Piet Zoon reikte op maandag de prijzen uit voor de mooist versierde creaties. Hij heeft ongetwijfeld zijn ogen uitgekeken, want er zat veel moois tussen.

Maar eerst moeten we nog wat vertellen over de zondagavond, toen ‘Helemaal Hollands’ het podium in de feesttent betrad. De zangers Carlo en Leo vermaakten het publiek met vele smakelijke Nederlandse liederen. De maandagmorgen stond in het teken van de playbackshow met lokale artiesten en dat mag gerust een succes genoemd worden. Broekland bleek wel degelijk over acteertalent te kunnen beschikken.

Het Broeklanderfeest was niet alleen om feest te vieren, maar ook om te bewegen en sporten. Zo konden de Broeklanders zich flink uitleven tijdens een hardloopwedstrijd en een fietstocht. Maandag stond het beachvolleybal op het programma. Met heerlijk weer werd er goed gevolleybald. Om daarna nog even een verdiend drankje te pakken in de tent en te luisteren naar The Heinoos. Voor meer foto’s kun je naar de site van het Broeklanderfeest.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.