borgelerbad biedt van alles in zomervakantie

De zomervakantie is voor veel mensen in Nederland begonnen. Met mooi weer heeft vrijwel iedereen wel zin om af te koelen in een buitenbad. Bijvoorbeeld bij het Borgelerbad in Deventer.

Deze zomer is de zonneweide deels ingericht met luchtcircuit Borgi en luchtkussen Flip. Alle kinderen kunnen hier gratis gebruik van maken. Naast de luchtkussens kunnen kinderen zich naar hartelust vermaken in het kindvriendelijke buitenbad met glijbaantjes en sproeiers. Voor de oudere bezoekers is het goed vertoeven in de diepere buitenbaden.

De buitenbaden zijn in deze zomer tot en met 10 augustus open van maandag tot en met vrijdag van 12.00 tot 19.00 uur en zaterdag en zondag van 10.00 tot 16.30 uur. Van 11 tot en met 29 augustus zijn de buitenbaden open van maandag tot en met vrijdag van 13.00 tot 19.00 uur en op zaterdag en zondag van 10.00 tot 16.30 uur.

Overigens vindt van 25 tot en met 29 augustus de Deventer Zwem4daagse in het Borgelerbad plaats. De Zwem4daagse staat dit jaar in het teken van de Olympische Spelen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.