bom onder gezamenlijk sportpark tijenraan

De verhuizing van SV Raalte naar Tijenraan is voorlopig van de baan. SV Raalte krijgt kunstgrasvelden op het bestaande sportpark aan de Jan van Arkelstraat. Dat hebben burgemeester en wethouders besloten. Een gezamenlijk sportpark Tijenraan is daarmee de komende vijftien jaar niet aan de orde.

Reden tot deze grote ommezwaai zijn ‘actuele ontwikkelingen met betrekking tot het onderhoud en de kwaliteit van het hoofdveld en de conclusie dat verhuizing naar gebied Drostenkamp/Tijenraan niet op korte- of middellange termijn realiseerbaar is’, valt te lezen in de besluitenlijst van het Raalter college, dat er dinsdag over vergaderd heeft.

Het plan heeft grote gevolgen. Voor SV Raalte betekent het dat de locatie Ramele zo snel mogelijk tot het verleden behoort. De club kan zich dan voor trainen en spelen concentreren op de Jan van Arkelstraat. Voor Rohda Raalte zal deze draai vermoedelijk betekenen dat kunstgras verder weg lijkt dan ooit. Er is immers beperkt geld voor kunstgras in de gemeente. SV Raalte gaat met een flink deel van dat geld aan de haal.

En wat de Raalter Atletiekvereniging nu moet? Die club had ook een plek toegewezen gekregen op Tijenraan/Drostenkamp. De ontwikkeling van die grotere sportaccommodatie lijkt nu helemaal niet door te gaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.