blij lemelervelds stel viert gouden huwelijk

Vijftig jaar geleden, op 16 juli 1958, trouwden Herman en Mien Wellenberg in Dalfsen met elkaar. Op woensdag was dit gelukkige stel dus vijftig jaar bij elkaar en daarom reden ze met een koets door Lemelerveld. Om het prachtige Gouden Huwelijk te vieren en om even terug te kijken op de mooie tijd die ze al samen hebben gehad.

Enkele weken nadat Herman en Mien elkaar in 1958 het jawoord hadden gegeven, emigreerden zijn naar Brazilië. Daar bleven ze zeventien jaar en in die periode kregen zij drie dochters. In 1975 vonden ze het mooi geweest in Zuid-Amerika en wilden ze weer terug naar Nederland. Daarom kochten ze een boerderij met varkens en ander kleinvee aan de Langsweg in Dalmsholte.

Hier bleven ze 22 jaar in wonen, totdat het moment kwam dat de grote boerderij voor een knus huis in het dorp Lemelerveld werd ingeruild. De boerderij is Herman nog niet helemaal uit het oog verloren, want hij hij fietst er nog iedere dag naar toe om zijn paarden te verzorgen en andere hand- en spandiensten te verrichten.

De familie is ondertussen uitgebreid met negen kleinkinderen. Mien en Herman zijn er erg trots op en genieten van elk moment dat ze met hun kleinkinderen samen kunnen zijn. Ze passen dan ook veel op en trekken er veel mee op uit. Ons rest ons nog de taak om Mien en Herman van harte te feliciteren, en op naar de zestig dan maar!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.