bijna 1500 bezoekers genieten van bosfeest

De 34ste editie van het Bosfeest in Lierderholthuis is prima verlopen. Ruwe schattingen zeggen dat er afgelopen zaterdag een kleine 1.500 bezoekers op het feestterrein stonden te swingen.

In de aanloop naar het feest was de organisatie nog bang dat alles letterlijk in het water zou vallen. Mede daarom werd besloten om het terrein voor de zekerheid grotendeels te overdekken. Maar dit bleek achteraf overbodig. Het bleef de hele avond droog en het was zelfs aangenaam vertoeven op het terrein aan de Hagenvoorde. Het toegestroomde publiek genoot dan ook zichtbaar. Allereerst van de band ‘Fuse Gone’.

Deze band uit Lierderholthuis en omstreken had er zin in en kreeg al vrij snel de eerste bezoekers op de dansvloer. Tot grote tevredenheid van de band ‘Spinrock’, die tegen elf uur het podium op klom. Spinrock speelde een goede partij rockmuziek en maakte er een waar feest van. Maar iets na tweeën moest de band toch echt stoppen, waar de bandleden eigenlijk nog wel een tijdje door hadden willen spelen.

Al met al was het dus een erg gezellige editie van het Bosfeest. “Geen enkele wanklank heeft ons bereikt en iedereen heeft een geweldige avond gehad”, vertelt Ivo Hilgenkamp namens de organisatie. “Zondagochtend hebben we alles weer afgebroken en omstreeks half drie ‘s middags was het terrein alweer helemaal leeg. Waarna we allemaal nog gezellig een biertje hebben gedronken op de goede afloop!”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.