belgische band bij feestweek lemelerveld

Het internationale tintje tijdens de Feestweek Lemelerveld, van 5 tot en met 9 augustus, komt dit jaar uit België. Op vrijdagavond 8 augustus staat Undercover namelijk op het sukerbietenpodium. De cover-rockband werd in 2004 opgericht en is het resultaat van een samensmelting tussen de ex-muzikanten van Rock Circus en de leadzanger van Tush.

Undercover draagt kwaliteit hoog in het vaandel. Daarnaast is het de bedoeling van de band om vooral songs te brengen die tot voorheen weinig of nooit gecoverd werden, wat hen uniek maakt en van de doorsnee coverbands onderscheidt. Toch brengt Undercover voornamelijk echte rock-klassiekers uit de voorbije decennia. Dit in een gevarieerd repertoire, waarin zowel stevige rock, meer subtielere dingen, als muzikale hoogstandjes aan bod komen.

Hun playlist bestrijkt dan ook een breed scala aan genres, waarin ondermeer werk van Bon Jovi, Metallica, Pink Floyd, U2, Van Halen, The Sweet, Queen, Whitesnake, Foreigner en Uriah Heep. Dit alles met dezelfde toewijding en drang naar perfectie gebracht. De band werd dan ook opgebouwd rond ervaren en doorgewinterde rockers, die het klappen van de zweep kennen! Undercover bestaat uit Wim Horemans, Luc Van Dessel, Dominik Van Nuffelen, Guy De Boc en Wim Wouters.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.