battelende bands stoppelhaene bekend

Die wordt donderdag 28 augustus om 20.00 uur tijdens Stöppelhaene 2008 gehouden. Uit de vele inzendingen zijn zij door een vakjury gekozen, die ook met de Band Battle op het Brouwersplein – zoals de Grote Markt ten tijde van het oogstfeest wordt genoemd – aanwezig zal zijn.

Het publiek gaat die avond een erg belangrijke rol spelen, want zij vormt logischerwijs de publieksjury. Het publiek krijgt speciale formulieren uitgedeeld waarop zij haar stem kan achterlaten. Wie er in de vakjury komt te zitten is nog onbekend, maar deze zal hoogstwaarschijnlijk zeer nauwkeurig worden samengesteld door organisator Starfactory, het artiestenbureau van Ruud Hendriks. Zeer waarschijnlijk zijn dit dus muziekkenners die inmiddels hun sporen in de muziek hebben verdiend.

De vier genoemde bands traden allemaal al eens eerder op in de gemeente Raalte. Zo stond Diezl in 2006 op Ribs&Blues, speelde Sir Pfeiffer and the Yo Mama Jokes afgelopen Koninginnedag in de Gouverneur in Raalte en stond Soulside onlangs in de grote tent op het tentfeest in Schoonheten. Oftewel: Aan ervaring geen gebrek. AnderLicht heeft weer op een andere manier een band met de gemeente Raalte. Dave Kelder, de drummer van de succesvolle band, woont namelijk in Raalte.

Bij uitval van één van de vier genoemde bands komen de bands Tarball Band en Aa in aanmerking om het podium te betreden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.