anwb voorziet eerste echte zwarte zaterdag

We waarschuwden afgelopen weekend al voor verkeersdrukte op de internationale wegen, er gaat komend weekend nog veel meer drukte komen. De ANWB tipt komende zaterdag pas als de eerste échte zwarte zaterdag van 2008. En er komen er dit jaar nog wel meer, zo blijkt uit dit overzicht.

Niet alleen in Frankrijk en Duitsland wordt het druk. Ook in andere vakantielanden waar we graag naar toe gaan sta je eerst een tijd stil voor je met de caravan die ene camping op kunt draaien. Hier vind je er alles over. Vrijdag rijden dan maar? Moet de baas wel meewerken, maar dan is het nog even goed druk. Zondag kun je misschien nog wel het beste de weg op gaan, maar de beste optie is om gewoon lekker thuis te blijven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.