ambulance binnenkort sneller in olst wijhe

De ambulance kan binnenkort sneller in Olst en Wijhe komen. Hoe? Heel simpel: De nieuwe ambulancepost van de Regionale Ambulance Voorziening IJssel-Vecht die in Deventer moet komen, wordt gehuisvest aan de Olster kant van die stad.

In een persbericht van de provincie lezen we dat deze logische keus zijn basis heeft in overleg tussen de RAV IJssel-Vecht, gemeente Olst-Wijhe, provincie Overijssel en de ouderenbonden. “Het overleg vond plaats”, aldus het persbericht, “op initiatief van de provincie Overijssel om te onderzoeken hoe het aantal overschrijdingen van de aanrijtijden naar Olst-Wijhe verkleind kunnen worden.”

We hopen dat de koffie lekker was tijdens dat overleg, maar we hopen ook dat er ze er niet lang over nagedacht hebben. Want logischer kan het niet: De wijk Platvoet is de eerste Deventer wijk die je binnenrijdt als je over de IJssel-dijk van Zwolle naar de koekstad rijdt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.