Home / archiefcentraal / ambulance binnenkort sneller in olst wijhe

ambulance binnenkort sneller in olst wijhe

De ambulance kan binnenkort sneller in Olst en Wijhe komen. Hoe? Heel simpel: De nieuwe ambulancepost van de Regionale Ambulance Voorziening IJssel-Vecht die in Deventer moet komen, wordt gehuisvest aan de Olster kant van die stad.

In een persbericht van de provincie lezen we dat deze logische keus zijn basis heeft in overleg tussen de RAV IJssel-Vecht, gemeente Olst-Wijhe, provincie Overijssel en de ouderenbonden. “Het overleg vond plaats”, aldus het persbericht, “op initiatief van de provincie Overijssel om te onderzoeken hoe het aantal overschrijdingen van de aanrijtijden naar Olst-Wijhe verkleind kunnen worden.”

We hopen dat de koffie lekker was tijdens dat overleg, maar we hopen ook dat er ze er niet lang over nagedacht hebben. Want logischer kan het niet: De wijk Platvoet is de eerste Deventer wijk die je binnenrijdt als je over de IJssel-dijk van Zwolle naar de koekstad rijdt.

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.