zwaanenfestival net als vorig jaar een succes

Een enorm succes. Dat was het Zwaanenfestival vorig jaar. En daar had The Pianohouse een groot aandeel in. Gisterenavond leek wel een beetje op de vorige editie. The Pianohouse was weer aanwezig en er was weer veel gezelligheid. De leuke aanvraagjes en de daaropvolgende meezingers zorgden er verder voor dat het een fantastische avond werd bij Hotel de Zwaan in Raalte.

Het Zwaanenfestival werd georganiseerd door de ‘Tismawajewendband. Dezelfde band die een poosje geleden nog op de Ramblas in Spanje stond. Later op de avond deed het Raalter dweilorkest ook nog enkele nummers met The Pianohouse en toen ging het dak er helemaal af. Maar het was de hele avond goed vertoeven. Het publiek bepaalde welk nummer er kwam en dat waren vooral échte meezingers. De ruim vijfhonderd bezoekers genoten daarom met volle teugen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.