zuidwijklaan gaat vrijdag open voor verkeer

De Burgemeester Zuidwijklaan in Raalte Noord gaat nog voor het weekend open. De nieuwe ontsluitingsweg wordt vrijdag 6 juni om 17.00 uur opengesteld voor verkeer. Iedereen kan dan van de weg gebruik maken. De officiële opening van de weg vindt pas later deze maand plaats. Op dinsdag 24 juni komt voormalig burgemeester Zuidwijk de naar hem vernoemde weg officieel openen.

De Zuidwijkklaan is de langverwachte nieuwe ontsluitingsroute voor Raalte Noord. Tot nu toe vervulde de Haringdijk nog altijd die functie. Deze weg wordt een langzaam verkeersroute. Wanneer er een verkeersbesluit is genomen zal de weg voor doorgaand verkeer worden afgesloten. Alleen bestemmingsverkeer kan dan nog van de weg gebruik maken totdat ontsluiting via de wijk Salland II mogelijk is.

In Raalte Noord worden veel woningen bijgebouwd. Het Overstigt I is bijna gereed en de uitbreiding Salland II en Sallande Poort Oost worden in de komende jaren gerealiseerd. Al deze wijken worden straks onder andere door de Burgemeester Zuidwijklaan ontsloten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.