zonnig weer zorgt voor gezellige ladies day

De jaarlijkse Ladies Day bij Tennisvereniging Ramele Raalte lijkt een groot succes te worden. Het open toernooi, waarbij ook dames van andere tennisverenigingen van harte welkom zijn, wordt dinsdag onder een stralende zon afgewerkt op het tennispark op Ramele. De dames strijden in kleine competities tegen elkaar op de tennisbaan, maar genieten na afloop zichtbaar op het terras en tussen de verschillende stands.

De Ladies Day is georganiseerd door de activiteitencommissie van de Raalter vereniging. Belangrijker dan het tennis is eigenlijk de gezelligheid tussen de wedstrijden door en de gezamenlijke lunch. En natuurlijk de verschillende kraampjes met sieraden en schoonheidsproducten van onder andere Care by Bili en Lookx Raalte.

Onder alle deelnemers wordt aan het einde van de dag een zeer uitgebreid schoonheidsprogramma verloot door hoofdsponsor Thermen Sauna Swoll.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.