Home / archiefcentraal / zonnig weer zorgt voor gezellige ladies day

zonnig weer zorgt voor gezellige ladies day

De jaarlijkse Ladies Day bij Tennisvereniging Ramele Raalte lijkt een groot succes te worden. Het open toernooi, waarbij ook dames van andere tennisverenigingen van harte welkom zijn, wordt dinsdag onder een stralende zon afgewerkt op het tennispark op Ramele. De dames strijden in kleine competities tegen elkaar op de tennisbaan, maar genieten na afloop zichtbaar op het terras en tussen de verschillende stands.

De Ladies Day is georganiseerd door de activiteitencommissie van de Raalter vereniging. Belangrijker dan het tennis is eigenlijk de gezelligheid tussen de wedstrijden door en de gezamenlijke lunch. En natuurlijk de verschillende kraampjes met sieraden en schoonheidsproducten van onder andere Care by Bili en Lookx Raalte.

Onder alle deelnemers wordt aan het einde van de dag een zeer uitgebreid schoonheidsprogramma verloot door hoofdsponsor Thermen Sauna Swoll.

Lees ook

Vroeger in Salland: De onthulling van het oorlogsmonument

Het Weekblad voor Salland presenteert in samenwerking met de Historische Vereniging Raalte en omstreken de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.