Home / archiefcentraal / zelfs sportpark broekland kleurt oranje

zelfs sportpark broekland kleurt oranje

Dat de bewoners van Broekland helemaal ‘EK-minded’ zijn, is al wel een tijdje bekend. Maar om dan de reclameborden op het sportpak direct helemaal met oranje zeil af te plekken gaat misschien toch wel een beetje ver. Onze Man zag de oranje omheining rond het hoofdveld van SV Broekland toevallig tijdens het fietsen. Even navragen dus.

Wat blijkt het geval te zijn? Er komt geen groot oranjefeest op de velden van Broekland. De oranje zeilen hebben zelfs helemaal niets met het komende kampioenschap in Oostenrijk en Zwitserland te maken. Dat die zeilen oranje zijn, berust puur op toeval en heeft zelfs niets te betekenen met de oranje kleur waarin de plaatselijke SV doorgaans speelt.

Die zeilen hadden in feite net zo goed grijs of zwart kunnen zijn. Misschien was dat nog wel beter geweest ook. Ze dienen er namelijk voor dat de reclameborden niet smerig worden tijdens het sproeien van de sportvelden. “Toch vreemd,” vindt Onze Man, “dan kun je die borden net zo goed meesproeien!” Gelukkig heeft men er in Broekland meer verstand van, want wie al vaker met grondwater heeft gesproeid weet dat reclameborden daar alles behalve schoon van worden.

Lees ook

KokkieBikes Hellendoornse bossentocht voor mountainbikers

LEMELERVELD – Cycling Lemelerveld presenteert op zondag 31 oktober de KokkieBikes Hellendoornse bossentocht. Er zijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.