Home / archiefcentraal / winnaars kleurplaten bekend en run op bestek

winnaars kleurplaten bekend en run op bestek

De winnaars van de C1000 Kroeze-kleurwedstrijd zijn bekend gemaakt. Bent ten Broeke uit Raalte werd uitgeroepen tot de grote winnaar en kreeg het Puc koffieautomaat. De tweede prijs ging naar Fabiënne Bruggeman uit Mariënheem. Zij ging met een verzorgingspakket naar huis.

Overigens is er meer nieuws rondom de C1000 te melden. Maandag is de actie ‘sparen voor bestek’ namelijk afgelopen. Naar verluidt wordt het een heus gekkenhuis, want de eerste ladingen bestek zijn al op. Maandag komt de volgende lading, maar de supermarkt waarschuwt alvast: Wees er snel bij, want ze vliegen de deur uit.

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.