willy boksebeld neemt hek over in ek pool

Willy Boksebeld heeft het hek dat hoort bij de hekkensluiter in de Broeklandse EK pool overgenomen van Etienne Journee, die zijn puntenaantal dinsdagavond meer dan verdubbelde. Etienne ging van 18 naar 37 punten. Willy Boksebeld staat met 21 punten nu strak onderaan.

In tegenstelling tot de veranderingen onderin het klassement, is er bovenin niet veel gewijzigd. Luc Alferink (de Lange) blijft stoïcijns bovenaan staan. Met 9 punten erbij staat hij op een score van 109 punten. Op de voet gevolgd door Sven Slinkman met 99 punten. Dan Damy Jansen (Chico): Hij schuift op naar een derde plek. Esli van den Enk en Roy Nijhof zijn de verliezers. Zij zijn een beetje weggezakt. Maar goed, er is nog een lange weg te gaan. Het blijft gewoon spannend bovenin.

Tot slot nog even de verrichtingen van de redactie van Salland Centraal (Inter Redactionale): Vijf plekjes winst, van 93 naar 88.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.