wellenberg maakt kennis met mcclaren

Niels Wellenberg heeft woensdagmorgen kennis gemaakt met Steve McClaren, de nieuwe trainer van FC Twente. “Het was een echt kennismakingsgesprek. We hebben in ieder geval geen spannende dingen besproken”, aldus de 25-jarige Raaltenaar, die zich donderdag weer moet melden voor de eerste training van het nieuwe voetbalseizoen.

Over de komst van de Engelse oefenmeester is Wellenberg positief gestemd. “Het is natuurlijk jammer dat Fred Rutten ons heeft verlaten, want Rutten is werkelijk een toptrainer. Maar ik denk dat Steve McClaren een goede opvolger is. Hij heeft een geweldige persoonlijkheid en veel kwaliteiten, want je wordt immers niet zomaar bondscoach van het Engelse nationale elftal”, zegt Wellenberg, die het verder allemaal maar op zich af laat komen. “We zien wel hoe het loopt.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.