Home / archiefcentraal / wellenberg maakt kennis met mcclaren

wellenberg maakt kennis met mcclaren

Niels Wellenberg heeft woensdagmorgen kennis gemaakt met Steve McClaren, de nieuwe trainer van FC Twente. “Het was een echt kennismakingsgesprek. We hebben in ieder geval geen spannende dingen besproken”, aldus de 25-jarige Raaltenaar, die zich donderdag weer moet melden voor de eerste training van het nieuwe voetbalseizoen.

Over de komst van de Engelse oefenmeester is Wellenberg positief gestemd. “Het is natuurlijk jammer dat Fred Rutten ons heeft verlaten, want Rutten is werkelijk een toptrainer. Maar ik denk dat Steve McClaren een goede opvolger is. Hij heeft een geweldige persoonlijkheid en veel kwaliteiten, want je wordt immers niet zomaar bondscoach van het Engelse nationale elftal”, zegt Wellenberg, die het verder allemaal maar op zich af laat komen. “We zien wel hoe het loopt.”

Lees ook

Schuur aan Haarweg in Lemelerveld afgebrand

LEMELERVELD – Vanmiddag heeft een grote brand gewoed in een schuur aan de Haarweg in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.