waterschap sluit 700 jarig jubileum af

Met het symposium ‘Al 700 jaar een toekomst met water’ heeft het Waterschap Groot Salland woensdag haar jubileumactiviteiten afgesloten. In een druk bezocht Congreshotel Mooirivier in Dalfsen, gelegen aan de oever van de Overijsselse Vecht, sprak onder meer staatssecretaris van Verkeer en Waterstaat Tineke Huizinga haar toekomstverwachtingen uit over de rol van water en waterschappen.

Tevens werd de winnaar bekend gemaakt van de waterprijsvraag, waarvoor burgers, bedrijven en verenigingen een projectidee konden indienen die ze graag uitgevoerd zien worden. Voor de winnaar ligt nu de daadwerkelijke uitvoering van het project als prijs klaar, op kosten van het waterschap. Proefboerderij en Koeienhotel Aver Heino sleepte de prijs in de wacht met het idee ‘Spelen met Water’, een water speel- en doeplaats op het terrein van het Praktijkcentrum Aver Heino. Het project wordt nog dit jaar gerealiseerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.