Home / archiefcentraal / warm onthaal voor wandelaars marienheem

warm onthaal voor wandelaars marienheem

Ondanks de regenachtige omstandigheden zijn de wandelaars van de avonddriedaagse in Mariënheem woensdagavond warm onthaald. Fluitend kwamen alle kinderen het dorp weer binnen. Niet omdat het weer zo mooi was, maar omdat zij onderweg een fluitje als aandenken hadden gekregen van de organisatie.

Naast hun eigen gefluit zorgde ook Invincible Productions voor een muzikale begeleiding. De sfeer was ook de laatste avond dus erg goed. Toen ook de regen was verdwenen werden alle deelnemers beloond met een ijsje en natuurlijk de medaille als aandenken. Voor de vele volwassenen die de driedaagse als begeleiding hebben gelopen was er koffie met cake.

Lees ook

Decemberactie van Gastvrij Wijhe weer van start

WIJHE – De stempelkaarten worden uitgedeeld; de inleverbussen staan klaar. De decemberactie van ondernemersvereniging Gastvrij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.