Home / archiefcentraal / vraagtekens over ingezaaid veld sv raalte

vraagtekens over ingezaaid veld sv raalte

De sportvelden van SV Raalte liggen er weer beroerd bij. Dat is positief, want dat komt doordat de gemeente Raalte de velden heeft ingezaaid. In een reactie op een ander bericht zegt William: “Uit de wandelgangen heb ik vernomen dat er graszaad is gezaaid. Dat is zaad waaruit gras zal groeien met als einddoel een goede speelmat voor het nieuwe voetbalseizoen.”

Dat nieuwe voetbalseizoen zal begin september echter al in alle hevigheid losbarsten. “Nu ben ik geen grasspecialist, maar ik weet wel dat je begin september nog geen fatsoenlijk te bespelen en dichte grasmat hebt”, zo stelt William. “En zo beginnen we het nieuwe seizoen weer half, met halve maatregelen en pappen en nathouden tot er overgegaan wordt op kunstgras!”

De frustratie over de slechte toestand van de sportvelden zit diep bij de leden van de Raalter vereniging. Het vooruitzicht dat komend seizoen ook weer begonnen wordt op een slecht bespeelbaar veld doet vrezen voor een nieuw rampjaar. Maar wellicht is het speelveld in september wel gewoon speelklaar. We vroegen het de grasspecialisten van Grozo-Graszoden in Olst. Maar als iemand anders het ons kan zeggen houden wij ons uiteraard aanbevolen.

Lees ook

Broeklandse amazone doet mee aan EK springen in Le Mans

Sylvie Ruissen: ‘Na mijn ongeluk begin 2020 heb ik er hard voor moeten knokken’ BROEKLAND …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.