vierde zomer zondag schaaktoernooi

Schaakclub Raalte houdt zondag 6 juli tussen 13.30 en 17.00 uur voor de vierde keer het ‘Zomer Zondag Schaaktoernooi’. Op het terras van restaurant Blom in het centrum van Raalte worden zeven ronden gespeeld met tien minuten bedenktijd per persoon per partij.

Door deze speciale toernooivorm is het voor iedere deelnemer mogelijk een geldprijs te winnen. Huisschakers worden extra gestimuleerd zich in te schrijven. Voor hen is er nog een extra prijs beschikbaar. Aanmelden kan tot vrijdag 4 juli via het mailadres restblom@home.nl onder vermelding van naam, telefoonnummer, eventuele schaakclub en rating. Meer info en deelnemerslijst is te vinden op staging2.schaakclubraalte.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.