Home / archiefcentraal / versmalling te smal voor automobilist

versmalling te smal voor automobilist

Een automobilist heeft zijn bolide maandag niet heel door een wegversmalling op de weg van Heino naar Lemelerveld gekregen. Rond 11.30 uur kreeg de brandweer Heino melding van een eenzijdig ongeval, maar eenmaal ter plaatse had zij weinig te doen.

Het ongeval betrof ‘slechts’ een botsing van de auto met de verschillende obstakels van de wegversmalling. De betreffende auto liep enkele beschadigingen op. Ambulancepersoneel, dat ook was opgetrommeld, heeft de bestuurder onderzocht.

Lees ook

Webinar over opvoeden in twee huizen

RAALTE – Dinsdag 26 oktober om 20.30 houdt het Centrum voor Jeugd en Gezin een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.