veiling haringvaatje levert cult 4600 euro op

De veiling van het tweede vaatje haring ‘Hollandse Nieuwe’ heeft Cult 4.600 euro opgeleverd. Het vaatje ging vrijdagavond onder de hamer bij Hotel de Zwaan in Raalte, waar het nadien nog erg gezellig bleef. Het was namelijk prima ’terrasweer’.

Sinds vorig jaar schenkt de Stichting Horeca Actief in Salland aandacht aan de haringvangst op ‘Maatjesdag’. Niet aan de kust, maar in Raalte wordt het tweede haringvaatje aangeboden. De opbrengst gaat elk jaar naar een goed doel. Vorig jaar was dat het Ronald McDonald Huis in Zwolle en dit jaar dus Cult.

Zaterdag staat Raalte in het teken van ‘Goed Maatjes met Raalte’. Bij Hotel de Zwaan, op De Plas en op de Grote Markt zijn podia te vinden, waar verschillende zeemanskoren luidkeels hun optredens verzorgen. Het evenement is één grote ode aan de zee en alles dat aan zeevruchten wordt voortgebracht.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.