van ewijk arriveert in santiago de compostela

Clemens van Ewijk uit Lemelerveld is dinsdag in het Spaanse Santiago de Compostela gearriveerd . De eigenaar van het gelijknamige autobedrijf heeft in de afgelopen 35 dagen ruim 3.000 kilometer per fiets afgelegd. Een geweldige prestatie.

Van Ewijk maakte de tocht niet alleen voor zichzelf, maar verbond er tevens een goed doel aan. Onder het motto: ‘Ik fiets alleen, wij sponsoren samen’. Het goede doel is ‘Stichting Vechtgenoten’. Het betreft een inloophuis voor mensen met kanker en hun naasten, dat zal starten in dagcentrum De Stekkenkamp in Ommen. Het inloophuis wordt in september 2008 geopend.

Als je graag wil weten hoe het Clemens tijdens zijn tocht verging, kijk dan op zijn website met onder andere dagelijkse berichtjes.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.