van alles te doen bij kermis heeten

Van alles is er te doen op de Kermis Heeten. Zondag is de laatste dag van een mooi feest. De meest uiteenlopende activiteiten zijn er dit jaar weer georganiseerd.

Zo kan de Oranjevereniging Heeten-Schoonheten bijvoorbeeld weer terugkijken op een geslaagde ATB-Toertocht. Net als vorig jaar waren er weer veel aanmeldingen en werden er door de mountainbikers een aantal aangename routes gereden. De organisatie van de tocht was dit jaar weer in handen van een aantal fanatieke ATB-rijders uit Heeten.

De kermis loopt verder weer zoals gebruikelijk: Het is vooral erg gezellig. Maar dat komt ook omdat er omheen leuke activiteiten worden gehouden. Vooral voor kinderen waren zaterdag veel leuke dingen bedacht. Er waren allerlei spelen en kinderen konden een parcours afleggen op eenwielers. Iets wat helemaal in is tegenwoordig. En zaterdagavond, toen werd het weer ouderwets laat met een mooi optreden van de band ‘Flair’. Ondertussen kon er naar de wedstrijd Nederland – Rusland (1-3) worden gekeken. Ondanks het verlies werd het nog een lange en gezellige avond.

Op de bijgevoegde foto’s zie je ook vissers. Die zijn al weer van een tijdje terug. In het weekend voor de Heetense Kermis waren namelijk de traditionele viswedstrijden bij de bergingsvijver in Heeten. Zowel kinderen als volwassenen deden een poging om zoveel mogelijk vis te vangen. Daarnaast zie je foto’s van de ‘Motor4daagse’. Ook dit was weer een succes. Zo zie je: Bij de kermis in Heeten is er voor ieder wat wils.

Zondag staat Heeten in het teken van een gezellige braderie. Daarnaast is er om 18.00 uur nog een stoelendans. De partyband ‘De Buren’ zorgt er voor dat het laatste beetje feestenergie eruit wordt gedanst.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.