van alles te beleven tijdens olster picknick

De Olster Harmonie, een swingende Big Band en een gastoptreden van rockzangeres Sabine Uitslag. Maar er is meer dan muziek bij de muzikale picknick bij park De Olsterhof in Olst op zondag 22 juni. Vanaf 13.00 uur kun je bijvoorbeeld ook genieten van een gezellige picknick.

Rockzangeres en Tweede Kamerlid Sabine Uitslag opent de middag om 13.00 uur. Vervolgens betreedt de slagwerkgroep ‘Olster Harmonie’ het podium. Om 13.30 uur beginnen de ‘Holstobloazers’, gevolgd door ‘Fitis Wijhe’ die om 14.00 uur aanvangt. Om 14.30 uur is het tijd voor het ‘A-Orkest Olster Harmonie. ‘De Stroatkjals’ uit Luttenberg beginnen om 15.15 uur en de afsluiter is de ‘Bigband Cool24’ uit Raalte. Zij beginnen om 16.00 uur en om 17.00 uur verlaten ze het podium weer.

Tussen de optredens door is er genoeg te beleven. Zo verkopen de leden van de Olster Harmonie loten en gaat het Rad van Avontuur in vier rondes bepalen wie de prijzen gaat winnen. Tijdens de muziek kun je ook genieten van een picknick. Daarvoor heeft brasserie ‘de Oude School’ een speciale picknickmand bedacht. Er zit van alles in. De mand is te bestellen tot 18 juni bij de brasserie. De kosten bedragen 12,50 euro. Voor kinderen is er een knapzak met allerlei heerlijkheden en die kost vijf euro. Op de middag van de picknick is de Brasserie aanwezig om de bestelde manden en knapzakken te overhandigen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.