twaalfde historisch festival bij de laarman

Bij het Sallands Landbouwmuseum De Laarman in Luttenberg wordt zondag 29 juni alweer de twaalfde editie van het Historisch Festival gehouden. Op die dag valt er in Luttenberg weer een stukje nostalgie te bewonderen uit lang vervlogen jaren.

Naast diverse demonstraties zijn er zo’n 400 oude voertuigen, zoals oude trekkers, oldtimers, oude motoren, oude brommers en oude vrachtwagens. Ook is er een grote ruil-verkoopbeurs voor onderdelen/gereedschappen met een groot aantal standhouders. Voor alle eigenaren, van oude trekkers, auto’s , vrachtauto’s, motoren en oude brommers die hun paradepaardje ook graag willen laten zien en willen genieten van een stukje nostalgie, is het nog mogelijk om aan te melden. Dit kan men doen bij museum De Laarman in Luttenberg, bij J. Tielbeke (0572-301288) of H. Holtmaat (0572-301529).

Ook kan men zich inschrijven via de website staging2.delaarman.nl. Op deze website is het inschrijfformulier en verdere informatie over het Historisch Festival te vinden. Kom ook met je verzameling naar Luttenberg op deze oldtimerdag, met onder andere een straatkorenfestival en braderie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.