Home / archiefcentraal / ter spille zoekt nieuwe clubkampioenen

ter spille zoekt nieuwe clubkampioenen

Bij tennisvereniging Ter Spille in Olst start dit weekend het clubkampioenschap in het enkelspel. De poulewedstrijden worden gespeeld van zaterdag 14 juni tot en met vrijdag 20 juni. In het weekend daarop staan de halve finales en finales in de verschillende speelsterktes op het programma. De dames strijden in twee categorieën om het kampioenschap, de heren spelen in drie verschillende klassen.

In het openingsweekend worden de geplande poulewedstrijden gespeeld tussen 10.00 en 16.00 uur. Op maandag tot en met vrijdag worden de wedstrijden van 19.00 tot 23.00 uur afgewerkt. In verband met het EK voetbal zijn er op dinsdag 17 juni geen tennispotjes gepland. Op die dag speelt Nederland haar laatste poulewedstrijd tegen Roemenië.

De halve finales zullen op zaterdag 21 juni worden afgewerkt, de finales vinden op zondag 22 juni plaats en beginnen rond het middaguur. Supporters en belangstellenden zijn uiteraard welkom om van de wedstrijden en van een versnapering te genieten. Voor meer informatie over dit toernooi en over de tennisvereniging in het algemeen kijk je op www.terspille.nl.

Lees ook

Schuur aan Haarweg in Lemelerveld afgebrand

LEMELERVELD – Vanmiddag heeft een grote brand gewoed in een schuur aan de Haarweg in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.