tennissers heino kampioen in derde klasse

Het eerste herenteam van de Tennisvereniging Heino is zaterdag kampioen geworden in de derde klasse van de Regiocompetitie Noordoost. Zaterdag werd ook het laatste duel tegen PAF 2 uit Zwolle gewonnen, waardoor de Heinoërs ongeslagen kampioen zijn. Het feestje na afloop werd opgeluisterd door een optreden van muziekvereniging Ons Genoegen uit Heino.

Na toespraken van sponsor Mart Regterschot en wethouder Roger de Groot maakte het kampioensteam een rondje door Heino in een open auto. Het winnende team bestaat uit Bram Elshof, Maikel Regeterschot, Carl Elshof, Rick Jansen en Peter van der Linden. Laatstgenoemde kon deze competitie vanwege een blessure echter niet meespelen, maar hoorde er de laatste competitiedag ook helemaal bij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.