stralende start volleybaltoernooi lemelerveld

Het 33e open volleybaltoernooi van De Bevers uit Lemelerveld is maandagavond stralend gestart. Onder een lekkere zon hebben vele ploegen maandag hun eerste wedstrijden afgewerkt. Hoewel er dit jaar minder teams meedoen dan voorgaande jaren, is het toernooi met maar liefst 109 teams nog steeds erg populair in de regio. De teams zijn dit jaar onderverdeeld in veertig jeugdteams, vijf damesteams en 64 gemengde teams.

Traditiegetrouw wordt het open volleybaltoernooi gehouden op het evenemententerrein. Het recreatietoernooi, van maandag 16 tot en met donderdag 19 juni, kent dit jaar een nieuw onderdeel: De superpoule. Dat is een poule waarin de beste gemengde teams geplaatst worden om zo het spelplezier – met name bij de andere teams – hoog te houden. Teams strijden op deze manier steeds vaker tegen gelijkwaardige teams. Wie op dit moment de beste teams zijn tijdens het toernooi vind je in deze bijlage.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.