steun oranje maai hup holland in je gazon

De oranjegekte neemt steeds extremere vormen aan. Door de successen van het Nederlands elftal is ook in Salland bijna iedereen in de ban van het EK voetbal. Veel straten zijn versierd, auto’s voorzien van oranje vlaggetjes en ga zo maar door…

Een Sallander die het team van Marco van Basten in ieder geval een warm hart toedraagt is Jan Jansman uit Luttenberg. Hij heeft namelijk zelfs zijn gazon (in de buurt van het sportpark) zo gemaaid, dat je vanuit de lucht de tekst ‘Hup Holland’ ziet staan. Een mooie aanmoediging, maar niet nieuw in Luttenberg. Jansman is namelijk elk groot voetbaltoernooi ‘extra’ druk met zijn grasveld, om er een tekst in te maaien. Hopelijk brengt het dit keer geluk en pakt Oranje de Europese titel!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.