solinger kijkt tevreden terug op zijn expositie

Ongeveer tweeënhalve maand heeft iedere kunstliefhebber in Salland kunnen genieten van de expositie ‘Beninstrunk’ van Heinoër Benne Solinger. Maar nu is het voorbij, want hij heeft de ruimte in boerderij Strunk in Raalte inmiddels leeggeruimd. Maar dat deed hij met een uitstekend gevoel. “Er kwamen veel meer mensen kijken dan er lange tijd gebruikelijk was tijdens exposities van mij.”

En daar bedankt de kunstenaar ook de media voor. “Mede door de medewerking van de media is de aandacht voor mijn expositie erg groot geweest. Ik vond het moeilijk om mijn eigen expositie onder de aandacht te brengen, maar dit is toch goed gegaan. Het is ook belangrijk dat de prachtige boerderij Strunk op positieve manier naar voren kwam”, zegt Solinger trots.

Hoe groot was de belangstelling precies? “Ik heb drie groepen een rondleiding gegeven en er zijn in totaal zo’n vierhonderd bezoekers geweest. Dat is nog exclusief de dagen waarop er voorstellingen in Strunk waren. Ook de belangstelling voor mijn website nam enorm toe.”

Wie succes heeft, kijkt graag verder. Zo ook Solinger: “Er staan grotere plannen op stapel. Bijvoorbeeld schilderen met kinderen en het geven van schilderlessen voor volwassen. Met beide ideeën ben ik al een eind gevorderd qua uitwerking.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.