Home / archiefcentraal / schilderijen van carmel leerlingen in bieb

schilderijen van carmel leerlingen in bieb

In de Raalter bibliotheek worden schilderijen, gemaakt door eindexamenleerlingen van het Vmbo GTL van het Carmel College Salland, geëxposeerd. De feestelijke opening met livemuziek heeft plaats op vrijdag 20 juni om 16.00 uur.

De bieb is verheugd dat de werken van de leerlingen ook in het Kulturhus komen, nadat ze een aantal weken in de school zelf zijn tentoongesteld. De leerlingen hebben voor het praktijkexamen tekenen een kunstwerk gemaakt. Het thema van dit jaar is ‘Verzameld’. De leerling werd uitgedaagd om werk te maken waarin zij herinneringen en/of ervaringen uit hun eigen leven laten zien. Het resultaat is verrassend en vaak heel persoonlijk.

Omdat er geen plaats is voor alle werken is een selectie gemaakt. Vanaf vrijdag 20 juni zijn de schilderijen te zien op de begane grond en de eerste verdieping in de bibliotheek. Om 16.00 uur wordt de tentoonstelling officieel geopend door oud-docent en kunstenaar Anton Bouwhuis. De toegang is gratis.

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.