Home / archiefcentraal / sallanders genieten van prachtige oldtimers

sallanders genieten van prachtige oldtimers

Oude auto’s zien er vaak prachtig uit. Er zijn dan ook veel oldtimer fanaten Nederland en ver daarbuiten. De echte liefhebbers konden zondag in Salland hun hart ophalen. Voor de zestiende maal ging de Racident Oldtimer Tour in Zwolle van start, om vervolgens een toertocht door de wijde omgeving te maken.

In totaal reden de auto’s zo’n honderd kilometer onder grote publieke belangstelling. Op allerlei plekken was er namelijk publiek toegestroomd, zoals bij camping Krieghuusbelten, net buiten Raalte. Ook in Olst en Wijhe was de belangstelling voor de karavaan groot. De foto’s zijn bij Krieghuusbelten gemaakt, waar campinggasten graag een kijkje namen bij de prachtige auto’s.

Lees ook

ProWork Salland Open bij TC Mariënheem

MARIËNHEEM – Tennis Club Mariënheem houdt dit jaar van maandag 6 tot en met zondag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.