sallanders genieten van prachtige oldtimers

Oude auto’s zien er vaak prachtig uit. Er zijn dan ook veel oldtimer fanaten Nederland en ver daarbuiten. De echte liefhebbers konden zondag in Salland hun hart ophalen. Voor de zestiende maal ging de Racident Oldtimer Tour in Zwolle van start, om vervolgens een toertocht door de wijde omgeving te maken.

In totaal reden de auto’s zo’n honderd kilometer onder grote publieke belangstelling. Op allerlei plekken was er namelijk publiek toegestroomd, zoals bij camping Krieghuusbelten, net buiten Raalte. Ook in Olst en Wijhe was de belangstelling voor de karavaan groot. De foto’s zijn bij Krieghuusbelten gemaakt, waar campinggasten graag een kijkje namen bij de prachtige auto’s.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.