salland is zo mooi dat je het moet delen

Salland is heel erg mooi. Vooral als je op plekken komt waar verder niemand is en waar je één kan zijn met de natuur. Sallander Hans Bisschop werd onlangs aangenaam verrast. “Ik liep op een voor mij onbekend wandelpad door het Raalter Woold tussen Raalte en Heino. Ik kwam in een totaal andere wereld, zo mooi.”

En dat moet ook de rest van Salland weten. Mede daarom schoot hij foto’s van de mooie natuur. Maar hij deed meer, want hij maakte een complete reportage met bewegende beelden en achtergrondmuziek. “Overigens blijkt dat het pad, ‘Oons pad’ geheten, nog maar kortgeleden is aangelegd op particulier grondgebied. Eerder was het hier niet toegankelijk”, weet Bisschop. Nu gelukkig wel, want zoveel mooie natuur moet met iedereen gedeeld worden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.