salland festival zoekt nog gastgezinnen

Na het uitvallen van de Bulgaarse dansgroep leek de huisvesting voor dansgroepen tijdens het Salland Festival praktisch rond. Maar nu heeft een aantal gastgezinnen zich teruggetrokken, dus wie nog onderdak wil geven aan buitenlandse gasten – die dit jaar uit maar liefst vijf continenten komen – mag de organisatie van het Salland Festival er dolgelukkig mee maken.

Het gaat om de periode van woensdag 18 juni tot en met dinsdagochtend 24 juni. “Wij vragen om kost en inwoning voor twee gasten. Overdag hebben de gasten diverse optredens waardoor zij niet thuis zijn. Als tegenprestatie ontvangt u van ons voor ieder gezinslid een passe partout voor het gehele Festival, waarmee u alle voorstellingen in de tent kunt bezoeken”, zo zegt de organisatie van het festival. “Ook wordt u uitgenodigd voor een gezellige welkomsavond waarbij u als gezin twee consumpties krijgt aangeboden. Dit geldt ook voor de afscheidsavond.”

Meer weten? Kijk dan op staging2.sallandfestival.nl. Je kunt je opgeven bij Jolinde Euren (0572-357163) of Claudia Wassing (0572-351250) van de huisvestingscommissie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.