roy nijhof grote winnaar van saaie avond

Roy Nijhof (San Roy) is de grote winnaar van dag tien in de Broeklandse EK pool. Hij had zowel de uitslag van Polen – Kroatië (0-1) als die van Oostenrijk – Duitsland (0-1) goed voorspeld. Daarnaast had San Roy ook Kroatië en Duitsland nog eens (goed) doorgestuurd naar de kwartfinale, waardoor hij nu op een vijfde plek terug is te vinden.

Luc Alferink (de Lange) blijft de trotse koploper. Hij heeft zelfs al honderd punten bij elkaar gesprokkeld. Terug op de tweede positie is Sven Slinkman. Op de voet gevolgd door Stefan Veenstra op de derde plek. De eerste dame, Esli van den Enk, komen we tegen op positie vier. En – zoals gezegd – staat Roy Nijhof vijfde. De top zes wordt gecompleteerd door de tienjarige Damy Jansen (Chico).

Onderin is niet veel veranderd. Opvallend is wel dat de bekende hekkensluiter zijn naaste concurrenten nadert. Hij ligt nog maar drie puntjes achter op Willy Boksebeld, die een finale verwacht tussen Turkije en Roemenië. Dat is overigens nog steeds mogelijk, maar vanavond kan dat totaal anders zijn. Tot slot nog even de positie van Salland Centraal (Inter Redactionale): 93! Daar wordt niemand vrolijk van…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.